[DOWNLOAD] [ALBUM] 1st Album EXO Repackage “Growl” (Hug Ver)


Album : 1st Album Repackage XOXO “Growl” (Hug Ver)
Artist : EXO
Release Date : August ,5 2013
Genre : Dance Pop
Language : Korean
Bit Rate : MP3 320 Kbps

Tracklist :
1. Growl (DOWNLOAD HERE)
2. Wolf
3. XOXO (DOWNLOAD HERE)
4. Lucky (DOWNLOAD HERE)
5. Baby Don’t Cry
6. Black Pearl
7. Don’t Go
8. Let Out The Beast
9. 3.6.5
10. Heart Attack
11. Peter Pan
12. Baby
13. My Lady
14. Growl (EXO-M Ver) (DOWNLOAD HERE)

Sorry, but i only put the new tracklist here. If you wanna download full album, you can go HERE.

I ONLY PUT NEW TRACKLIST [1, 3, 4, 14]

Credit :agustineka

TAKE OUT WITH FULL AND PROPER CREDITS
Iklan

5 thoughts on “[DOWNLOAD] [ALBUM] 1st Album EXO Repackage “Growl” (Hug Ver)

  1. Inayah berkata:

    sebelum makasih udah nge-share link download mp3-nya.. emang bener saya cari-cari.. hehe 😉 tapi kenapa growl yang saya download di versi hug ini, bahasa korea ya bukannya mandarin.. mohon bantuannya, mungkin di update untuk di upload ulang.. terima kasih dan ditunggu balesannya 🙂

    Suka

    • agustin eka berkata:

      hello Inayah 🙂 thank you for visiting ^^
      buat download linknya udah aku perbaiki ya, thank’s udah kasih tau ada ‘miss’ di postingan ini 🙂
      sering-sering mampir ^^

      Suka

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s